Κατηγορίες

About Us

Η εταιρία «Ρώνης» ιδρύθηκε το 1987 ως οικογενειακή επιχείρηση  και άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα της  χονδρικής πώλησης σφολιατοειδών  και ειδών ζαχαροπλαστικής. Το 1995,η εταιρία μεταφέρεται σε νέο εργαστήριο στο Περιστέρι όπου και συνεχίζει την χονδρική πώληση αποκλειστικά και μόνο στη ζαχαροπλαστική, ενώ κάνει και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της λιανικής πώλησης. Το 2006 ο ιδρυτής της εταιρίας Ρώνης Ιωάννης  αποφάσισε να μεταφέρει την εμπειρία του και το μεράκι του στην περιοχή Αχαρναί, σε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής 1000 τ.μ, απ’ όπου συνεχίζει να «γλυκαίνει» την καθημερινότητα μας.
Από το ξεκίνημα της εταιρίας μέχρι σήμερα, η έμφαση στην ποιότητα υπήρξε  ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρίας. Τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά διαλέγονται με προσοχή, για να ακολουθήσει η διαδικασία της παρασκευής στο εργαστήριο της εταιρίας, όπου η τέχνη και η παράδοση της ζαχαροπλαστικής συναντούν τα τελευταία στάνταρ ποιότητας και υγιεινής του HAACP και ISO 22000:2005 & 9001:2008.

Το λαχταριστό αποτέλεσμα,  επιτρέπουμε στους  πελάτες μας να το απολαύσουν μόνο φρέσκο! Ποιος θα μπορούσε να πει, άλλωστε, «όχι» σε μια ολόφρεσκη  σοκολατόπιτα, σε ένα λαχταριστό προφιτερόλ, αλλά και στις μοναδικές χιονούλες; Όσο για τις τούρτες; Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μοναδικές γεύσεις όπως cookies, lemon pie ή ferrero rocher θα σας βάλει σε πειρασμό.

Τέλος, η εταιρία συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα της στην χονδρική πώληση με οργανωμένο δίκτυο διανομής χρησιμοποιώντας  ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά ψυγεία που εγγυώνται  την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων.